*Nettavisen* Nyheter.

Drepte en hel familie

Etter tur drepte de to mennene millionæren og hele hans familie. Målet var å ta over firmaet hans.

02.07.05 07:07

Indisk-fødte Amarjit Chohan (46), hans 25 år gamle kone Nancy, parets to små sønner og Nancys mor forsvant alle fra hjemmet i Hounslow i Vest-London i februar 2003.

Fredag ble karrierekriminelle Kenneth Regan (54) og hans medsammensvorne, William Horncy (51), funnet skyldig i å ha drept hele familien. Peter Rees (38) er funnet skyldig for å ha drept Amarjit Chohan, men frikjent for de andre drapene, melder BBC News.

Narkotikasmuling
Regan planla å ta over Chohans suksessrike frakteselskap for å bruke det til å dekke over narkotikasmugling. Planen var å lure folk til å tro at Chohan var blitt dømt til fengsel for skatteunndragelse, gitt opp forretningen og reist utenlands.

Regan lurte Chohan til et møte, og holdt ham fanget i flere dager. Før han drepte Chohan, tvang Regan 46-åringen til å la ham overta selskapet.

Regans plan ville fungert om ikke Nancys bror i Australia nektet å godta at hele Chohan-familien bare hadde forsvunnet.

Dumpet i sjøen
Likene ble først gravd ned på en gård i Tiverton, med da politiet begynte å sirkle seg inn mot gården rundt påsketider i 2003, gravde drapsmennene likene opp igjen og dumpet dem i sjøen.

Likene av Amarjit Chohan, hans kone og hennes mor ble skylt i land på sør-kysten av England i løpet av det neste halvåret, skriver BBC.

Familiens to barn, Ravinder (2 måneder) og Devinder (18 måneder), har ikke blitt funnet ennå.

Rettsaken har vart i åtte måneder. Dom i saken faller trolig torsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.