RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drepte for å gå på ball

Foto: Scanpix/AP
Sist oppdatert:
Fikk husarrest – drepte foreldrene – dro på skolens avslutningsball.

I Indiana i USA er en mann dømt for å ha drept sin far, stemor og to steøstre for 17 år siden. Han hadde husarrest og ville gå på skoleball, melder CNN.

Jeffrey Pelley, som nå er 34 år gammel, er funnet skyldig i overlagt drep og kan få opp til 260 år i fengsel. Dommen faller den 25. september.

Ifølge aktor brukte Pelley hagle for å drepe sin far, pastor Robert Pelley og resten av familien den 6. april i 1989 i deres pastorbolig i Lakeville.

Politiet mener Pelley var sint fordi han hadde fått husarrest etter å ha stjålet noe. Han ville fått gå på skoledansen, men gått glipp av festmiddagen og bowling i forkant.

Pelley ble ikke tiltalt før i 2002, da politiet gikk gjennom bevisene på nytt. De mener Pelley skjøt familien den kvelden ballet skulle være. Deretter kvittet han seg med hagla, la klærne sine i vaskemaskinen, tok en dusj og dro på ball.

Hans forsvarer sier Pelley umulig kunne rukket alt dette og likevel komme tidsnok på ballet. De sier også at det ville vært umulig for ham å begå en så grusom handling og likevel oppføre seg «normalt», slik vennene hans har hevdet.

Drapsvåpenet ble aldri funnet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere