Gå til sidens hovedinnhold

Drepte nabokona for 30 kroner

Den siktede 16-åringen kjøpte øl for pengene.

Ifølge ABC News skal en problemfylt tenåring fra Florida ha skrytt til venner at han nesten halshugget en nabo. Tirsdag måtte han møte i retten. Politiet etterforsker også om han kan ha begått flere drap.

Arrestert som 12-åring
Alan Michael Tanguay ble arrestert for første gang allerede som 12-åring. Nå er han siktet for drapet på 58 år gamle Patricia Kaliszeski. Hun var kjent i nabolaget for å gå tur med sine kjære fugler på skulderen.

Tanguay er nå 16 år gammel. Han ble arrestert like før daggry mandag, etter at vennene hans skal ha fortalt foreldrene sine om Tanguays detaljerte forklaring om drapet. Han hadde også frydet seg over at han hadde stjålet 6 amerikanske dollar, altså rundt 30 kroner, fra henne og kjøpt øl.

- Det plaget dem så mye at de ikke klarte å holde på det. De fortalte det til foreldrene sine, og de ringte oss, sier politietterforsker Ernest Diebel ved Palm Bay politiet til ABCNews.com.

Politiet hadde frigitt få detaljer om drapet, men allikevel visste Tanguays venner alt.

Funnet av eksmannen
Kaliszeski ble trolig drept en gang i løpet av torsdag kveld. Hun hadde blitt knivstukket mer enn 20 ganger, og ble forlatt for å dø på soverommet med strupen skåret over.

Det var eksmannen som fant henne like før klokken 18.00 fredag kveld. Han var bekymret for at hun ikke hadde dukket opp på jobben og ikke svarte på telefonen. Kaliszeski jobbet sammen med eksmannens nye kjæreste i et cateringsselskap.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot