RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drepte to overgripere

Sist oppdatert:
20 år gamle Stephen Marshall gikk inn på en offisiell side i Maine der sex-overgripere blir hengt ut. Deretter dro han og drepte to av dem.

Hendelsen fant sted tidlig søndag. Stephen Marshall (20), som er fra Canada, er politiet hovedmistenkte etter at Joseph L. Gray (57) og William Elliott (24) ble skutt i sine hjem søndag.

Tok sitt eget liv
Da politiet letter etter Marshall senere samme dag, tok han livet av seg selv. Da satt han på en rutebuss utenfor Boston.

- De hørte et skudd, og fant ham i et vindussete på den 13. raden i bussen, sier en talsmann for politiet i Boston til AP.

Våpenet han brukte, en kaliber .45 pistol skal være det samme som ble brukt i de to drapene.

- Ingen andre passasjerer ble skadet, men fem ble tilgriset med blod, og de ble sendt til sykehuset for oppfølging, sier talsmannen.

Regner med hevn
Politiet regner nå med at han ville hevne seg på de to mennene han drepte, men de vet ikke om det noensinne har vært kontakt mellom de tre mennene.

Myndighetene i Maine har nå stengt nettsiden der de navngir dømte sex-overgripere. Det har de gjort for å unngå at andre overgripere skal bli angrepet. Siden, som hadde navn, bilde og hjemmeadresse på 2.200 overgripere, ble opprettet for at innbyggerne i delstaten Maine skal kunne sjekke om de har sex-overgripere i nabolaget.

Politiet fikk snart vitneopplysninger som ledet dem til å mistenke Marshall for udåden. Blant annet ble hans fars bil sett utenfor huset til det ene av ofrene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere