RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dro frem tissen - hengt ut på nettet

Sist oppdatert:
Da medpassasjeren blottet seg på T-banen, trakk den snarrådige kvinnen frem mobilkameraet sitt.

Thao Nguyen (22) mistet ikke fatningen da mannen dro frem utstyret sitt. Hun tok et mms-bilde av den glisende blotteren, viste bildet til politiet, og deretter la hun det ut på to nettsider. Nyheten om kvinnens private etterforskning spredte seg raskt, og i går kveld hadde over 45.000 mennesker allerede vært inne og kikket på bildebeviset.

- Kanskje noen kjenner ham igjen. Kanskje det vil stoppe andre fra å gjøre det samme, sier Nguyen til avisen New York Daily Mail.

- Kanskje andre kvinner vil bruke mobilkameraene sine til å hindre kriminalitet, legger hun til.

Det var 19. august at 22-åringen satt på T-banen etter et jobbintervju. En middelaldrende, blond mann kledd i sort skjorte og dongeribukser satte seg ovenfor henne. Mannen stirret på henne, og for å unngå øyekontakt, kikket Nguyen vekk. I speilbildet i vinduet så hun at mannen åpnet glidelåsen og masturberte.

T-banevognen var nesten tom, og Nguyen ble nervøs. Derfor dro hun frem mobilen sin.

- Han masturberte fremdeles. Jeg siktet med kameraet, og tok kjapt bildet. Så snart jeg hadde tatt det, lukket han buksesmekket og kom seg av toget, forteller hun til avisen.

Kvinnen anmeldte umiddelbart forholdet til politiet. Etter å ha sett gjennom hundrevis av bilder av tidligere dømte seksualforbrytere uten resultat, bestemte hun seg for å ta saken i egne hender, og la ut bildet av mannen på nettet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere