RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Druknet på vei til Norge

Den 21 år gamle estiske snekkeren Andrus Altsepp var på vei til Norge da han falt over bord fra fergen «Regina Baltica».

Tragedien i Østersjøen natt til torsdag er uforståelig for Altsepps arbeidskamerater Bogan Batov og Janek Korakevitj som reiste sammen med 21-åringen på fergen.

De to kameratene lå og sov da Altsepp falt over bord bakerst på båten, skriver VG. En gjeng svenske jenter varslet straks besetningen som til tross for beskjeden valgte å seile videre.

Altsepp, som hadde jobbet som snekker i Bergen og var på vei til Norge for å hente sparepengene sine, etterlater seg en kone og en åtte måneder gammel sønn.

- Det så fryktelig, han elsket sønnen sin. Jeg orker ikke å tenke å hvordan Andrus kjempet for sitt liv i det kalde vannet. Jeg er så sint på besetningen som bare gav blaffen i ham, sier kameraten Dasha til den svenske avisen Expressen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere