RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dykker etter drapsvåpenet

(Foto Sven-Olof Ahlgren / UNT / SCANPIX)
Sist oppdatert:
Våpenet som ble brukt til å ta livet av den 23 år gamle pastorkona i Knutby, er fortsatt ikke funnet. Nå gjenopptar politiet søket i vannet under Ölandsbroen.

Tidligere har det ikke vært mulig å gjennomføre dykk fordi isen lå tjukt i Kalmar-sundet, skriver Dagens Nyheters nettutgave.

- Området som skal gjennomsøkes er på størrelse med en fotballbane. Om våpnet er der, bør vi finne det, sier etterforsker Kenneth Ågren ved Uppsala-politiet.

26-åringen som tidligere var barnevakt hos ekteparet Fossmo, har fortalt politiet at hun skjøt Daniel Linde og Alexandra Fossmo med en revolver av kaliber .38. Pistolen skal hun ha kastet fra Ölandsbroen.

Skal undersøkes
Uppsala tingrett bestemte i dag at 26-åringen skal gjennomgå en rettspsykiatrisk evaluering. Bakgrunnen er en mindre undersøkelse av kvinnen, som antyder at hun hadde mentale problemer i forkant av drapet.

Ifølge kvinnens advokat, Christer Söderberg, ble det siste forhøret av henne gjennomført lørdag. Hun står fast på at hun var alene om å gjennomføre de grusomme handlingene.

- Hun er redd for at hun har dratt andre uskyldige inn i dette, sier Söderberg.

Avhørt i dag
Den siktede pastoren og elskerinnen nektet fortsatt all befaring med drapet. De ble avhørt mandag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere