*Nettavisen* Nyheter.

E-post: - Jeg er kidnappet

Den 14 år gamle svenske jenta ba om hjelp i en e-post til broren sin.

12.09.05 08:41

For elleve dager siden forsvant 14-åringen fra fosterhjemmet sitt. I går fikk broren en e-post:

- Jeg blir holdt innelåst i en leilighet i Helsingborg. Hjelp meg! sto det ifølge Aftonbladet.

Den 14 år gamle jenta har vært sporløst forsvunnet siden 31. august. Inntil denne datoen hadde hun en tid bodd på et fosterhjem nordøst i Skåne. Jenta er meldt savnet, og familien har vært urolig for henne.

Fikk e-post
Søndag fikk broren en e-post fra jenta, hvor hun skrev at hun ble holdt innelåst i en leilighet og ikke kunne åpne døren. Ifølge Aftonbladet skrev jenta at hun var redd, og at hennes kidnappere hadde forfalsket passet hennes og skulle føre henne ut av landet. Jenta skal ha skrevet at hun var i fare og ville ha hjelp. Hun skrev også hvem som holdt henne fanget, men torde ikke fortelle hvor hun var fordi hun ble truet med mishandling. Jentas familie kontaktet politiet.

- De visste ikke hva adressen var, men jentas mor kunne peke ut området der den aktuelle mannen bor, sier Jan-Peter Eriksson i Helsingborgpolitiet til Aftonbladet.

Ikke funnet
Flere politipatruljer ble sendt til området. De banket på døren i det aktuelle huset og hos et par naboer. Mannen som ble nevnt i e-posten ble funnet, men nektet for å ha truffet jenta siden hun forsvant. Han bekreftet imidlertid at han kjente henne. Den 14 år gamle jenta var ikke i leiligheten hans.

- Vi har ingen oppfatning om hvor hun kan være, sier Eriksson til Aftonbladet.

- Vi vet ikke en gang om hun faktisk har vært holdt fanget noe sted.

Jentas bror sier han hadde kontakt med sin søster en gang til i går kveld.

- Da skrev hun at de hadde oppdaget at vi hadde hatt e-postkontakt og at hun derfor skulle flyttes til en annen by, sier han til Aftonbladet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag