*Nettavisen* Nyheter.

Eks-Bandidos drept av bombe

Foto: Kristian Linnemann (Scanpix)

Det var det tidligere medlemmet i motorsykkelgjengen Bandidos, Mickey Borgfjord Larsen, som ble drept i bilbombeattentatet i Glostrup ved København onsdag.

17.09.03 15:23

Eksplosjonen skjedde utenfor Glostrup Amts Sygehus. Det var en bil som stod parkert utenfor et kapell ved sykehuset gikk i luften, melder Ekstra Bladet. Ifølge dansk TV 2 mener politiet at det skal være snakk om en bombe.

Den drepte skal ha ligget ved siden av bilen etter eksplosjonen, og skal ifølge avisen være sjåføren av bilen. Ifølge nyhetsbyrået Ritzau er det Mickey Borgfjord Larsen, et tidliger medlem av MC-klubbn Bandidos som ble drept.

Sykehuset der bomben gikk av ligger 15 kilometer vest for København. Politiet har sperret av området og tilkalt teknikere og bombehunder til stedet. Politiet mottok ingen bombetrusler før bomben gikk av, skriver Danmarks Radios nettsted.

- Vi arbeider ut ifra en antakelse om at noen har lagt en bombe i bilen i den hensikt å ramme en bestemt person. Vedkommende er avgått ved døden, sier kriminalinspektør Steen Skovgaard.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.