*Nettavisen* Nyheter.

Ekskjæresten alvorlig syk

Mannen som mistenkes for å stå bak drapet på norske Gunhild Garmo (29) er fremstilt for varetekt i fire uker. Gårsdagens avhør ble avbrutt på grunn av mannens mentale tilstand.

13.10.05 00:12

Garmo ble i går knivstukket og drept i sitt hjem i Herlev, angivelig av sin franske ekskjæreste (34).

- 34-åringen ble i dag fremstilt for fire uker i varetekt. En klar tilståelse kan jeg ikke si at vi har fått, men han erkjenner at han har stukket med kniv. Han ble avhørt i går, men under avhørende ble han så følelsesmessig påvirket at vi måtte avbryte. Han ble fremstilt for en dommer i dag, men kunne ikke møte på grunn av sin tilstand, sier kriminalinspektør Niels Larsen til TV 2 Nettavisen

Uklart motiv
- Vet dere noe om draps-motivet bak?

- Nei, så langt har vi ikke kommet. Vi har ikke fått rede på noe klart motiv. Vi har en teori, men den vil jeg ikke berette om, fortsetter Larsen.

Drapet skjedde i studenthjemmet Kagsåkollegiet nord for København, hvor den 29 år gamle kvinnen bodde.

Rett på pub
- Stemmer det at han gikk på pub etter drapet?

- Ja. Han gikk inn på en pub og kontaktet politiet. Men han gikk derfra før politiet kom frem, og ringer på nytt og ber om å bli hentet et annet sted. Der ble han pågrepet, helt uten dramatikk.

Avhørene fortsetter når 34-åringen er i mental balanse igjen. Larsen vet ikke om den siktede har hatt psykiske problemer tidligere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.