RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det har vært en kraftig eksplosjon. Hadde noen passert i nærheten, ville det vært risiko for personskade, sier politiet.

Eksplosjon ved restaurant i Malmö sentrum

Det har vært en kraftig eksplosjon. Hadde noen passert i nærheten, ville det vært risiko for personskade,

Malmö (NTB-TT): Politiet står foreløpig uten mistenkte etter en kraftig eksplosjon i Malmö sentrum natt til torsdag.

Det som er klart er at en form for sprengladning har gått av utenfor en restaurant i Adelgatan. For et drøyt år siden eksploderte en håndgranat utenfor den samme restauranten, men politiet sier de foreløpig ikke ser noe klart motiv bak episoden.

– Vi vet ikke om det er den samme eieren som ved den forrige sprengningen. Vi vet faktisk ikke hvem som eier den (restauranten). Sist var det en håndgranat, men nå vet vi ikke om det er det, sier Hans Nilsson, vakthavende betjent ved det svenske politiets region sør.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.32 da flere mennesker hadde hørt smellet fra eksplosjonen. Ved 4-tiden var de i gang med å utrede hvilket sprengmiddel som var benyttet.

Ingen personer ble skadd av eksplosjonen, men derimot er det blitt materielle skader på eiendommen og flere biler i nærheten.

– Det har vært en kraftig eksplosjon. Hadde noen passert i nærheten, ville det vært risiko for personskade, sier Magnus Lefève i Skåne-politiet til Aftonblad

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere