RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ekspresidentens datter funnet drept

Foto: Scanpix/AP Photo
Sist oppdatert:
Cecilia Cubas (til høyre), datteren til Paraguays tidligere president, er funnet drept etter at hun ble holdt som gissel i fem måneder.

32 år gamle Cecilia Cubas ble kidnappet i september da fire menn åpnet ild mot bilen hennes og tvang henne med seg.

Onsdag ble hun funnet drept under et hus ikke langt fra byen Asunction i Paraguay der hun ble kidnappet. Tidligere president Raul Cubas, hans kone og nåværende president Nicanor Duarte ankom onsdag huset der Cecilia ble funnet. President Duarte gråt da han forlot huset.

- De foreløpige undersøkelsene viser at det er henne. Dette er det verste som kunne skje, sier innenriksminister Nelson Mora til Reuters.

Cubas ble funnet i et rom under bakken som var knyttet til huset gjennom tunneler.

Politiet har arrestert flere personer som er mistenkt i kidnappings- og drapssaken. En av disse er lederen for gruppe som man tror har tilknytning til den colombianske FARC-geriljaen. Det er for øvrig usikkert om geriljaen er involvert i saken.

Tidligere president Raul Cubas er en mektig forretningsmann i landet. Han betalte løsepenger for datteren i november etter å ha forhandlet med kidnapperne gjennom e-post. Etter betalingen ble all kontakt brutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere