RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stringer/Thailand (REUTERS)

Ektemannen ble slått i hjel av pirater

Sist oppdatert:
Britisk ektepar ble angrepet av pirater utenfor kysten av Thailand.

Ekteparet Malcolm (64) og Linda Robertson var på seiltur utenfor den thailandske kysten da de ble angrepet av pirater mandag, skriver The Times.

Slått i hjel
64-åringen ble trolig slått i hjel av tre pirater før han ble kastet på sjøen. Kona ble låst inne i lugaren.

Det thailandske politiet sier at ekteparet fra St. Leonards i Sussex ble overmannet av piratene mandag kveld. Da kona endelig klarte å komme seg ut av lugaren, fant hun blodspor på dekk. Men ektemannen var forsvunnet.

Deretter fikk hun tilkalt hjelp fra et fartøy som befant seg i nærheten.

Pågrepet tre menn
Politiet har pågrepet tre burmesiske menn som har tilstått drapet på 64-åringen. Men liket er ennå ikke funnet. Kona ble også utsatt for mishandling av piratene og befinner seg nå på sykehus.

- En britisk statsborger er meldt savnet og en annen britisk statsborger er på sykehus, opplyste britiske myndigheter i en kort uttalelse.

Piratvirksomhet utenfor den malaysiske og thailandske kysten var svært vanlig på 1990-tallet, men de senere årene har marinen fra begge landene trappet opp patruljeringen i området.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere