RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Emma (19) i koma etter massekollisjon

(Matt Cardy/Getty Images)
Sist oppdatert:
Sju personer mistet livet og 51 ble skadd i en av de verste trafikkulykkene i britisk historie. Emma svever mellom liv og død.

Emma Barton (19) ligger hardt skadd og i koma på sykehus i Taunton etter den voldsomme trafikkulykken på motorveien M5 i Somerset fredag. Overlever hun, vil hun få vite at faren Michael og søsteren Maggie omkom i ulykken. Emmas kjæresten Chris Burbull overlevde og våker ved hennes side, skriver britiske Daily Mail.

Kjæresten satt selv bak rattet i bilen, en av 36 kjøretøyer som var involvert i ulykken.

19 år gamle Emma, som mistet sin mor for få år siden, hadde vært i en begravelse og var på vei hjem igjen da de ble involvert i Storbritannias verste trafikkulykke på 20 år.

30 biler og seks vogntog var innblandet i massekollisjonen. Overlevende har fortalt at sikten plutselig ble borte.

Kan ha vært røyk fra fyrverkeri
Politiet tror røyk fra et fyrverkeri i en rugbyklubb medvirket til ulykken. Politiet vil nå avhøre personer i klubben for å finne ut hva som foregikk.

En av de som overlevde ulykken, Matt Craker (39), fortalte at han og familien kom seg ut av den vrakede bilen sekunder før den eksploderte i flammer. Han beskrev ulykkesområdet som en scene fra «Armageddon».

- Det var virkelig et blodbad. Det var flammer over alt. Vi kunne høre folk skrike, men vi kunne ikke se dem, forteller han.

- Ble plutselig bekmørkt
Craker og kona Michelle kom seg unna sammen med sønnen Freddie på sju år og parets tre hunder. De hadde vært på en hundeutstilling da ulykken skjedde.

De forteller at de akkurat hadde svingt ut på motorveien igjen etter en rast da det plutselig ble bekmørkt.

- Det var som om noen skrudde av lysene. Jeg har aldri sett noen lignende. Det var som en vegg av beksvart røyk, sier Craker til Daily Mail.

Politiet ble varslet om ulykken klokken 20.25 fredag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere