RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Én drept i supporteroppgjør

(SP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Kan ha blitt skutt av politiet.

En Lazio-supporter er skutt i et oppgjør med Juventus-supportere, melder nyhetsbyrået AP.

Hendelsen skjedde søndag på en rasteplass langs motorveien. Italienske myndigheter undersøker nå om mannen ble drept av politiet, i det som var ment som et varselskudd.

Tilfeldig møte
Italiensk TV rapporterer at offeret er den 26 år gamle DJ-en Gabriele Sandri fra Roma, som holdt med laget Lazio. Han skal ha vært på vei til Roma-lagets kamp i Milan, der de skulle møte Inter Milan. På veien skal han ha havnet i slåsskamp med Juventus-supportere, melder nyhetsbyrået AP.

Saken fortsetter under bildet.

Det italienske nyhetsbyrået ANSA skriver at en politimann skal ha brukt en pistol til å skyte varselskudd i lufta. Dette skal ha blitt gjort i et forsøk på å stanse slåsskampen ved A1-motorveien ved Arezzo i Toscana-området. Det blir nå undersøkt om det er dette skuddet som drepte 26-åringen.

Sky TG24 TV siterer vitner som forteller at Juventus-supporterne var på vei fra Napoli til Parma i to minibusser da de støtte på Lazio-supporterne.

Avlyste kamp
Det italienske fotballforbundet annonserte søndag ettermiddag at kampen mellom Inter og Lazio er utsatt. De andre kampene som ble spilt søndag, begynte ti minutter senere, og spillere og dommere var sørgebånd.

Dødsfallet utløste kamper mellom hooligans og politimenn i byen Bergamo, der AC Milan skulle spille mot Atalanta.

Oppgjør mellom voldelige supportergjenger er vanlig i Italia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere