*Nettavisen* Nyheter.

«Englands dårligste mor»

Julie Atkins kalles «Englands dårligste mor». Selv mener hun det er skolens feil at døtrene på 12, 14 og 16 år ble gravide.

24.05.05 13:10

- Jeg er ingen dårlig mor. Jeg elsker barna mine, sier Julie Atkins til The Sun, ifølge Aftonbladet.

Flere frivillige organisasjoner for barn anklager trebarnsmoren for ikke å ha sett etter sine døtre. Julie Atkins selv mener imidlertid det er skolen som har skylda, fordi de er for sent ute med å lære unge jenter om sex.

12 år og gravid
Julies yngste datter, Jemma, var bare 12 år gammel da hun ble gravid.

- Hun fortalte det ikke for meg før etter sju måneder. Hun var redd jeg skulle bli rasende, sier Julie. - Jeg fant det ut da vi skulle prøve en BH, og jeg så magen hennes, fortsetter hun.

Jemmas sønn T-Jay ble født i februar i fjor. Verken gutten eller Jemma (nå 14) har noen kontakt med barnefaren.

- Da jeg ble gravid, fortalte jeg det til kjæresten min, David. Han var da 14 år. Han var min første store kjærlighet. Nå er jeg bare lei meg for at han ikke vil ha noe med meg eller T-Jay å gjøre, sier Jemma til avisen.

Nye sjokk
Før Julie Atkins kom over sjokket over at Jemma var gravid, fikk hun vite at også hennes to andre døtre - Natasha (da 16 år) og Jade (da 14 år) var gravide. Deres sønner, Amani og Lita, ble født i november og desember i fjor.

- Det var bare en one-night stand. Vi brukte ikke prevensjon, og så ble det som det ble, sier Jade, nå 15 år.

Den eneste som har kontakt med barnefaren, er Natasha (i dag 18 år). Hun beskriver ham som «en 38 år gammel gambler» som bor hos foreldrene sine i Asia et sted. Før hun fikk Amani, hadde hun allerede hatt to spontanaborter og en selvvalgt abort.

Alle de tre søstrene og sønnene deres bor hjemme hos Julie i byen Derby.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.