RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er det en seriemorder blant oss?

Foto: Jefferson Davis Parish Sheriff's Office
Sist oppdatert:
Småby har hatt åtte drap på fire år. Vanligvis er det én drapssak i året.

Politiet har tatt opp jakten på en angivelig seriemorder ved å ta i bruk internett som et virkemiddel til å fakke drapsmannen.

Loretta Chaisson Lewis (28) var den første personen som ble drept. Hun ble meldt savnet i mai 2005. Deretter fulgte ofrene på løpende bånd, og småbyen Lafayette i Louisiana ble rammet av totalt åtte drap på fire år. I gjennomsnitt har byen hatt én drapssak i året.

Ofrene var kvinner
Alle ofrene var kvinner, og politiet mistenker at det er en kobling mellom samtlige drap. Derfor har de etablert en egen nettside for å skape oppmerksomhet rundt drapene, og håper publikum kan bidra med informasjon som kan føre til at drapsmannen blir pågrepet, melder CNN.


Alle likene ble dumpet i utkanten av småbyen, som har et innbyggertall på 10.546.

Småbyfolkene er skrekkslagne og stiller seg spørsmålet «er det en seriemorder blant oss?» - noe som er sannsynlig, ifølge lokalmyndighetene.

- Etterforskningen tyder så langt på at drapene er begått av én gjerningsmann, sier sheriff Ricky Edwards i en uttalelse.

Alle likene med unntak av to, var nakne eller delvis nakne, opplyser sheriffen.

Rusmisbrukere
Ofrene har til felles at de var rusmisbrukere, og noen av dem var involvert i prostitusjon. Men drapene har heldigvis opphørt den siste tiden.

- Det er sannsynlig at den enn som er ansvarlig for dette, har endret atferden på grunn av økt oppmerksomhet blant offentligheten og i media, sier Edwards.

Faren til det første offeret publiserte nylig en melding på politiets nyopprettede side.

- Vi elsker og savner henne. Hun var en kjærlig mor, kone og datter. Hvis du har noe informasjon om hennes død, vær snill og gi beskjed, skriver faren til avdøde Loretta.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere