RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Esel og lateks erstattet kona

Sist oppdatert:
- Kom deg ut og gjør noe interessant, sa rådgiveren.

(iOslo.no) En mann som ble funnet i lateks og håndjern hadde tatt med seg et esel på hotellrommet i Galway i Irland

Den irske mannen var ensom etter samlivsbruddet, og hadde fått beskjed av sin rådgiver om å komme seg ut og treffe folk. Og, ikke minst, gjøre interessante ting.

Det blir ikke mer interessant enn denne lørdagskvelden. Da politiet brøt seg inn i mannens hotellrom fant de ham låst fast til senga, iført lateks og matchende håndjern. Nøkkelen hadde eselet, ifølge tiltalen, svelget.

Han ble tiltalt for dyremishandling, upassende opptreden, og for å ha vært en fare for seg selv i en domstol i Galway. I tillegg sto han tiltalt for å ha ødelagt minibaren på hotellrommet. Dette punktet ble senere frafalt da det viste seg at det var eselet som sto bak.

Forlatt av kona
Ifølge mannens forsvarer hadde han vært gjennom en tøff periode. Kona haddde forlatt ham, og han hadde vært mye ensom.

- Min klient ble rådet til å komme seg ut og treffe folk, og å gjøre noe han fant interessant. Det var derfor han tok med seg eselet på hotellrommet, sier hun til den irske avisen Galway First.

I tillegg er mannen svært opptatt av Shrek-filmene, og ifølge kolleger av mannen gikk han ofte rundt og snakket med en fiktiv partner kalt Donkey.

- En super-kanin
Mannen sto innskrevet i hotellets gjestebok som Mr. Shrek, og hadde fortalt resepsjonisten, som ikke var så veldig sterk i engelsk, en hvit løgn for å få med seg eselet opp.

- Han fortalte meg at eselet var en slags super-kanin, og at han skulle ta den med på en dyreutstilling i byen, sa resepsjonisten under rettssaken.

Men hun ringte ikke politiet.

Utpå natta gikk derimot eselet amok i hotellkorridorene, årsak uviss, og dermed ble politiet tilkalt. Dyreelskeren ble hanket inn på politistasjonen til stor forlystelse.

Rettssaken endte med en bot tilsvarende 16.000 kroner for ulovlig innlosjering av esel, for øvrig en lov fra 1837. De andre tiltalepunktene ble frafalt på grunn av bevisets stilling.

Les flere saker på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere