*Nettavisen* Nyheter.

Et endeløst gjeeesp

Tenåringen som kjedet seg fordervet under en Bush-tale, har ufrivillig blitt kjendis både i og utenfor USA. Se den morsomme gjespe-videoen!

03.04.04 00:58

13 år gamle Tyler Crotty hadde alvorlige problemer med å holde seg våken da han sto bak USAs president George W. Bush under en tale i Orlando, Florida i forrige måned .

TV-kameraene fanget opp tenåringen som stadig vekk serverte utilslørte gjesp, vridde og strakk på nakken og tittet på armbåndsuret - alt sammen mens en uvitende president talte to meter foran.

Videoklippene har blitt en slager i TV-programmet «The Late Show» på CBS med den kjente TV-personligheten David Letterman.

CNN plukket denne uken opp saken, men med en merkelig advarsel til seerne. Det hvite hus skulle ha protestert mot autensiteten i opptaket, og CNN gjorde derfor seerne oppmerksomme på at 13-åringen var manipulert inn i videobildet. Det er grunnen til at de andre menneskene rundt ikke reagerer, het det fra nyhetskanalen.

Men sannheten var at Det hvite hus aldri har protestert mot opptaket i det hele tatt. Det er fullstendig ekte.

Og Tylers historie? Vel, den offisielle forklaringen fra Crotty senior, som er guttens far og svoren Bush-tilhenger er at gutten gledet seg slik til presidentens besøk at han ikke fikk sove natten i forveien.

Se klippet ved å klikke på lenken øverst til høyre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.