RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Evakuerte kriminelle

Sist oppdatert:
Da Danmark evakuerte egne innbyggere fra Libanon, var det ikke bare lovlydige dansker som fulgte med.

Blant de 5.000 danskene som har blitt evakuert fra Libanon finnes det en rekke kriminelle, skriver den danske avisen Berlingske Tidende. Personene det gjelder skal tidligere ha blitt utvist fra Danmark for grov kriminalitet.

Flyreise til Danmark
De kriminelle har enten fått ferjeplass til Kypros eller flyreise direkte til Danmark. Minst ti kriminelle som har blitt utvist fra Danmark i en periode på fem år eller mer, har tatt flyet direkte hjem til Danmark. Det bekrefter dansk politi på Kypros.

Alle skulle hjem
- Det har kommet flere med til Danmark som faktisk har blitt utvist. Jeg vet ikke det presise antallet, men det er nok mer enn ti, sier Alexander Møllnitz, kriminalassistent og sjef for den danske politistyrken som assisterer evakueringen på Kypros.

Møllnitz forteller at alle som har en tilknytning til Danmark, uansett fortid, har blitt evakuert. Han viser til at det danske utenriksdepartementet understreket at alle skulle hjem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere