RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Få spor i makaber drapssak

Sist oppdatert:
Bortsett fra at drapsofferet hadde bart, vet svensk politi foreløpig svært lite om mannen som i helgen ble funnet drept i en plastsekk.

Det ble søndag slått riksalarm i Sverige, etter at mannens levninger dagen før ble funnet sør for Gnesta, sju-åtte mil sørvest for den svenske hovedstaden. Først mandag skal rettsmedisinere åpne sekken som mannen ligger i.

Ved hjelp av fingeravtrykk håper etterforskerne at de skal få vite hvem drapsofferet er, men foreløpig famler politiet mer eller mindre i blinde, skriver Aftonbladet

- Vi har fått en del tips om personer og biler som har oppholdt seg i området i den siste tiden, sier Leif Engstrand, pressetalsmann ved Sörmlandspolitiet.

Politiet har også fått konkrete tips om hvem mannen kan være, men de fleste av disse er allerede sjekket ut. Da politiet søndag sendte ut riksalarm for å få hjelp fra alle distriktene til å finne ut hvem mannen er, inneholdt signalementet kun noen få elementer: Det er en mann, han er hvit og han har bart.

Det var to unge jenter som var ute og red i skogen som oppdaget en delvis bortgjemt svart plastsekk i skogen, bare ti meter unna en vei.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere