Fabian-siktet pågrepet

Foto: SIBA

Mannen som tirsdag ble siktet for kidnappingen av den svenske milliardærarvingen Fabian Bengtsson, er pågrepet. Se web-tv her.

09.02.05 09:16

Det skriver svenske aviser. Ifølge Aftonbladet er han pågrepet i et annet EU-land.

Mannen skal ha blitt pågrepet av lokalt politi allerede før han ble siktet tirsdag. Han skal ha bodd i Göteborg tidligere, men skal nå bo i Spania, skriver Dagens Nyheter.

Aftonbladet skriver at Interpol leter etter ytterligere en etterlyst mann, mens Expressen skriver at flere mistenkte er blitt overvåket de siste dagene.

Se web-tv her (abonnement)

- Sterke bevis
Mannen som nå er pågrepet skal tidligere ha blitt dømt for grovt brudd på våpenloven, og flere mindre alvorlige forbrytelser, skriver Göteborgs-Posten.

Sverige vil nå be om å få mannen utlevert.

- Vi har sterke bevis mot ham, sier Peter Larsson hos de svenske påtalemyndighetene til Aftonbladet.

Larsson opplyser også at mannen som er pågrepet oppholdt seg i et østeuropeisk land. Mannens advokat sier at han nekter for å ha noe med kidnappingen av Fabian Bengtsson å gjøre.

Mafiaorganisasjon
Ifølge Expressens kilder tilhører minst en av de mistenkte en mafialignende organisasjon i Göteborg. Gruppen beskrives som en av de mest kriminelt belastede i Göteborg, og driver blant annet med narkotikahandel, beskyttervirksomhet og utpressing.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag