Gå til sidens hovedinnhold

Familie holdt 19-åring som slave

Et amerikansk ektepar og deres tre barn ble arrestert etter å ha holdt en 19-åring fanget i seks måneder.

Familien er siktet for å ha holdt den 19 år gamle jenta Emily Nicely fanget i seks måneder i deres hjem i Greensburg i den amerikanske delstaten Pennsylvania.

Holdt som slave
Mark Pollard (43), Cynthia Pollard (41) og deres tre barn på 18, 17 og 16 ble arrestert tirsdag for å ha kidnappet 19-åringen. Emily Nicely anklaget familien for å ha mishandlet henne og holdt henne fanget som slave siden september i fjor, melder nyhetsbyrået AP.

- Hun hadde skader over hele kroppen, sier politikaptein George Seranko.

Emily fortalte politiet at familien hennes flyttet fra Greensburg i fjor sommer, og at hun derfor valgte hun å flytte inn til Pollard-familien slik at hun kunne fullføre videregående skole i samme distrikt. Men etter hvert ble hun holdt i huset mot sin vilje og tvunget til å utføre husarbeid. I tillegg skal hun ha blitt både fysisk og psykisk mishandlet av samtlige familiemedlemmer.

Truet med å kvele
- Pollard-familien kalte henne for slaven deres. De fortalte henne at dersom hun forsøkte å rømme fra huset, så ville de kvele henne, forteller en politimann.

Det var den 66 år gamle Nelson Williams som oppdaget at Emily ble holdt fanget hjemme hos familien. Williams varslet politiet 10. mars i år.

- Det så ut som at ansiktet hennes hadde blitt slått med et balltre, forteller Williams.

Reklame

KANONSALG: Halv pris på bestselgere hos Oakley