RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Familiefar partert med motorsag

Sist oppdatert:
Den svenske småbarnsfaren (34) var redd for at noe skulle hende ham. Kort tid etter ble han funnet partert i en søppelcontainer på den spanske solkysten.

Det var søndag at svenskens familie begynte å savne 34-åringen i det eksklusive ferieområdet Puerto Banus utenfor Marbella.

Fingeravtrykk

Mandag fant søppelsortererne i Cesares noe grusomt da de sto ved samlebåndet. I en sekk fant de kroppen til en mann, et ille tilredt hode, et ben og en arm uten hånd, skriver Expressen.

Politiet satte i gang en leteaksjon etter resten av liket, og tirsdag morgen ble de resterende likdelene funnet i San Pedro Alcantara.

I en søppelcontainer utenfor en leiegård ble det funnet et ben og en arm med hånden vel bevart. En politimann mente å kjenne igjen liket, og at det var en svensk mann. Det fikk de raskt bekreftet fordi de kunne ta fingeravtrykk. Mannen var i politiets register.

Den 34 år gamle småbarnsfaren kommer fra Borlänge i Dalarna i Sverige, men flyttet til Spania for åtte år siden.

Motorsag

Politiet tror at drapsmannen har brukt en motorsag for å partere liket av svensken. Når kroppsdelene ble funnet, hadde mannen vært død i en eller to dager. Ingen av 34-åringens eiendeler ble funnet sammen med kroppen, og politiet tror ar morderen vasket liket for å skjule eventuelle fingeravtrykk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere