RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Familien gikk til fotograf for å ta familiebilde - lo høyt da de fikk resultatet

Sist oppdatert:
- Dette er ikke en spøk, skriver Pam og Dave Zaring.

Da amerikanske Pam og Dave Zaring delte familiebildene sine på Facebook før helgen, hadde de nok aldri ventet den responsen de nå får.

På under 24 timer har bildene blitt delt av over 300.000, og likt av nærmere 270.000. I tillegg har de fått omtale i en rekke nettaviser, som Mashable, Yahoo og Aftonbladet.

Det er enkelt å forstå hvorfor. Det ser nemlig rett og slett ikke ut som det er ekte mennesker på bildene. Ansiktene deres er helt hvite og uttrykksløse.

Ifølge Pam og Dave skal fotografen ha sagt at familiemedlemmene hadde skygger i ansiktet på grunn av sola, og at hun ikke hadde lært å redigere bilder i Photoshop. Det kan se ut som om hun likevel har gitt det et forsøk.

«Dette er IKKE en spøk. Vi betalte en fotograf, som virket profesjonell, 2-250 dollar for et familiebilde. Dette er de bildene hun HELT PÅ ALVOR leverte til oss,» skriver Pam og Dave på Facebook, og legger til:

«Jeg har virkelig ikke ledd så godt på mange ÅR! Dette kan man ikke fine på. Igjen, dette er IKKE en spøk.»

I kommentarfeltet skriver paret at fotografen skal ha tilbudt dem en ny fotografering.

Se bildene her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere