RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Skip Snead (Ap)

Fanget i sanden i 30 minutter

Sist oppdatert:
En gutt (17) overlevde dramaet på mirakuløs vis.

Tenåringen Matt Mina lå fanget under sanden ved Newport Beach i California torsdag da store mengder med sand raste over ham. 17-åringen holdt på med å grave en dyp grøft på stranden da veggene rundt ham plutselig kollapset.

Gutten hadde to meter med sand over seg, og ble liggende i 30 minutter før han ble reddet.

Fikk panikk under sanden
Mina forsøkte å grave en luftlomme ved å vrikke på hodet, men han fikk raskt panikk og mistet bevisstheten i noen minutter.

Han innså også at ingen hadde fått med seg hva som hadde skjedd fordi han hadde vært ute av syne nede i den dype grøften.

- Det var utrolig skummelt. Jeg trodde jeg skulle dø. Jeg regnet ikke med å bli reddet. Jeg ante heller ikke om noen kunne høre skrikene mine, eller om noen visste at jeg var fanget, sier han til nyhetsbyrået AP.

Oppdaget at 17-åringen var borte
Det var fetteren Eyan Alferos (26) som oppdaget at 17-åringen var borte, og at grøften hadde rast sammen.

- Det var et øyeblikk jeg var sikker på at han ikke ville overleve fordi han hadde vært der altfor lenge. Det er et mirakel at han overlevde, sier fetteren.

Livreddere, helsepersonell og andre strandgjester kom umiddelbart til stedet, og begynte å grave i sanden. Fetteren anslår at 17-åringen lå fanget i sanden i rundt 30 minutter. Mina kom uskadd fra hendelsen.

Se videoer fra hendelsen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere