RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AP)

Fant 11 lik i bakgården

Nær den amerikanske grensen har mexicansk politi funnet 11 lik nedgravd i en bakgård.

Likene ble funnet i gården bak huset til en narkotikasmugler i grensebyen Ciudad Juarez, skriver Herald Sun.

Fire av likene ble funnet i løpet av helgen, og ytterligere sju lik ble funnet tirsdag. Føderale myndigheter opplyser også at det ble funnet tre sekker med klær. Enkelte av plaggene ble kjent igjen av slektninger av to personer som forsvant 14. januar.

Eiendommen der likene ble funnet tilhører Humberto Santillan Tabares, som ble arrestert i El Paso, tvers over grensen i USA 15. januar. Han skal være en assistent til Vicente Carrillo, en av Mexicos mest beryktede narkotikasmuglere.

Naboene til eiendommen, som ligger i et middelklassestrøk i Ciudad Juarez, forteller at det bodde to barn i huset. De fortalte også at de ofte så folk kledd som føderale politiagenter på vei til og fra huset, men merket ellers ingenting unormalt.

Mexicanske narkotikakarteller lar ofte sine folk kle seg ut som føderale agenter.

Politiet opplyser at ofrene fra bakgården trolig kan knyttes til narkotikasmugling. De kan også ha tilknytning til intern rivalisering om makten blant narkotikasmuglere i byen.

Arrestasjonen av flere sentrale smuglere har skapt et maktvakuum, og den påfølgende maktkampen har kostet et titalls personer livet i grensestrøkene mot USA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere