RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant benrester fra 9/11

Sist oppdatert:
Bygningsarbeidere i New York har funnet flere benrester fra ofrene etter 11. september.

Sist helg fant arbeidere som forbereder riving av en av nabobygningene til Word Trade Center 74 benfragmenter som stammer fra ofre etter terroraksjonen 11. september 2001, skriver New York Times.

- Dette er det største funnet fra Deutche Bank-bygget. Jeg vil ikke bli overrasket om det blir funnet flere rester, sier en talskvinne for det rettsmedisinske kontoret i byen.

De fleste av bendelene ble funnet i grus som var blitt samlet fra taket av bygningen, som lå ligger rett sør for der de to tvillingtårnene sto.

Bygningen ble kondemnert etter terrorangrepene, men rivingen har blitt forsinket av søksmål og problemer med å håndtere asbest og annet spesialavfall.

Av de 2749 menneskene som ble drept i angrepene mot World Trade Center, er bare 40 prosent identifisert. Over 9000 kroppsdeler er lagret i tilfelle bedre DNA-teknologien utvikler seg slik at det blir mulig å identifisere flere av ofrene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere