RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Polisen)

Fant Bobby død

Sist oppdatert:
Den forsvunne svenske gutten Bobby (10) ble fredag funnet død av dykkere.

Liket ble funnet omkring halv fem fredag ettermiddag i Lovsjön, sør for Jönköping.

Samme dag ble Bobbys mor og stefar fremstilt for varetektsfengsling. Dommeren avgjorde at de skulle sitte i minst to uker.

Ifølge foreldrene forsvant gutten fra Coops parkeringsplass da han var på en utflukt i Göteborg. De meldte ham savnet 29. januar, men tirsdag morgen ble moren (30) og hennes samboer (39) selv pågrepet i sitt hjem i Småland.

Politiet sier nå rett ut at de jobber ut fra teorien om at gutten er drept.

Fredag begynte svensk politi søk etter gutten i og rundt Lovsjön, omtrent en mil sør for Jönköping på bakgrunn av et tips, melder Expressen.

Ved 16.30-tiden fredag ble en kropp funnet i vannet av dykkere, og alt tyder på at det dreier seg om den forsvunne gutten.

Bobbys mor har nektet skyld og motsatt seg fengslingsbegjæringen fra svenske påtalemyndigheter. Svenske påtalemyndigheter mener det er grunn til å mistenke moren for drap på familiens gård i januar. Også den siktede stefaren nekter for å ha drept gutten, men har godtatt fengslingsbegjæringen. Dette er svært uvanlig i Sverige.

Paret meldte gutten savnet i Göteborg for snart tre uker siden. Politiet har søkt gjennom familiens bolig og området rundt etter spor. Visse funn som styrker mistanken mot paret har ifølge Expressen blitt gjort i eller ved boligen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere