RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant døde femlinger i tønne

Sist oppdatert:
De to søstrene på 12 og 14 år gjorde en grusom oppdagelse da de lekte i familiens kjeller. I en tønne fant de fem døde spedbarn.

Det groteske funnet ble gjort i den polske byen Czerniejow. De to søstrene syntes det luktet vondt fra tønnen i kjelleren, og farmoren deres ba dem tømme innholdet i søpla.

Da falt fem spedbarn i plastposer ut av tønnen.

Veide 1,2 kilo

Ifølge polsk politi har barna, fire gutter og en jente, ligget i tønnen i to-tre måneder. Et av barna veide bare 1,2 kilo. Babyene var trolig født i sjuende måned av graviditeten.

Babyene ble funnet onsdag, og den 40 år gamle faren i huset ble arrestert umiddelbart, men ble senere sluppet fri, melder Expressen. Moren i familien derimot er på flukt, og mistenkes for drap på de fem spedbarna.

- Foreldrene våre har alltid bråket mye. Mamma har hatt alkoholproblemer, og overlatt husarbeidet til oss barna, sier parets 18 år gamle sønn til avisen Super Express.

Kan ha levd noen dager

Ifølge politiet kan barna ha levd i alt fra noen timer til noen få dager etter fødselen før de ble drept. Den 38 år gamle firebarnsmoren er nå mistenkt for fem barnedrap.

Politiet etterforsker også en teori om at moren kan ha drevet en ulovlig abortklinikk. Abort er ulovlig i Polen, og resulterer ofte i lange fengselsstraffer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere