RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant knust glass i fersk kylling

Foto: Shutterstock (Shutterstock)
Sist oppdatert:
Familie fant knust glass i Coops ferske kyllingfilet.

Det var Eva og Jonas Lindell-Nilsson som fant en glassbit på tre-fire millimeter i kyllingfileten de skulle fortære i helgen. Kyllingen var hentet fra en pakke med et kilo fersk kyllingfilet som var stemplet med Coops eget varemerke.

Familien tok kontakt med butikken straks da de oppdaget glassbiten.

- Vi tar bort all kylling, dypfryst og fersk, fra diskene. Så skal jeg passe på at vi stanser all leveranse av kylling, sier butikksjef Mattia Thulin ved Coop Extra til Ystads Allehanda.

Kyllingen skal ifølge Coop være produsert av Coop Kronfågel.

Men dette er ikke de første tilfellene av glass som er funnet i kylling i Sverige i det siste. Flere kunder har funnet glassbiter i forssen kyllingfilet fra Kronfågel. Senest i forrige uke trakk produsenten tilbake alt av frossen kyllingfilet i frykt for at folk kunne komme til skade.

- Kronfågel gjør dette helt på grunn av at vi ikke vil risikere konsumentens sikkerhet. Vi er veldig urolige for at noen skal komme til skade. Det som har skjedd er veldig trist for våre konsumenter og kunder, Kronfågels medarbeidere, våre oppdrettere og hele bransjen, uttalte Jan Henriksen i Kronfågel i en pressemelding fredag, ifølge Aftonbladet.

Det svenske sikkerhetspolitiet er koblet inn i etterforskningen av kyllingsaken. Man frykter at Kronfågel kan ha vært utsatt for sabotasje.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere