RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant konetyv i Tønsberg

Sist oppdatert:
Nordmannen tok kameratens båt i Strømstad og stakk til sjøs. I båten var også kameratens kone. I dag ble både båt, kone og kamerat funnet - i Tønsberg!

Søndag ettermiddag meldte den etterlyste 31-åringen seg for politiet i Tønsberg. Han hadde lest på tekst-tv at han var etterlyst for å ha slått ned sin egen kamerat (32) etter et fuktig lag i Strømstad i Sverige i 03-tiden natt til lørdag.

- Han sitter i ettermiddag i avhør hos oss. Vi plukket ham opp på Tjøme, der også båten ligger fortøyd. Kvinnen er også funnet i god behold. Hun avhøres som vitne og fornærmet i saken, opplyser operasjonsleder ved Tønsberg-politiet.

Fylleslagsmål
Det hele startet med et fylleslagsmål, som endte med at 31-åringen stjal kompisens båt - en 18 fots gul Flipper - og stakk til sjøs. I båten var kameratens kone (29). Dermed gikk alarmen - politiet fryktet kidnapping og varslet kystvakten på begge sider av riksgrensa. En storstilt jakt ble satt igang.

Båt- og konetyven kommer fra Halden, mens kvinnen er fra Hobøl. Hun var på tur med sin 32 år gamle mann fra Oslo, og de to skal ha kommet i krangel med 31-åringen. Alle tre skal være gamle venner.

Ektemannen skal ha hoppet på sjøen etter å ha fått juling av sin gamle venn. Deretter tok vennen båten - med kona - og stakk til sjøs.

- Ektemannen hadde fått noen blåmerker og en hoven leppe, sier operasjonsleder Tage Ödlund ved politiet i Strømstad til TV 2 Nettavisen.

- Mannen er anholdt i sitt fravær for mistanke om misshandel og trusler, Han opplyser at politiet i Sverige nå vurderer å begjære mannen utlevert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere