*Nettavisen* Nyheter.

Fant levninger i Fossets flyvrak

Etterforskere har funnet menneskelige levninger i flyvraket til den savnede eventyreren og millionæren Steve Fosset (63).

03.10.08 09:00

Etterforskere har funnet menneskelevninger i millionæren Steve Fossets flyvrak, melder Reuters.

Det lille flyet ble funnet på et fjell i California.

Les også: Flyvraket til Fosset er funnet

Det skal være snakk om svært små mengder menneskelige levninger som er funnet. Flere detaljer enn dette blir foreløpig ikke offentliggjort.

- Levningene vil bli tatt hånd om av sheriffen og rettsmedisineren, sier styreleder i det nasjonale transportsikkerhetsbyrået, Mark Rosenker.

Forsvant under en flytur
Fossett ble meldt savnet etter en flytur over fjellene i Sierra Nevada i september i fjor. Det ble igangsatt et omfattende søk etter eventyreren, men søket ga ingen resultater, og dermed ble 63-åringen erklært rettslig død i Chicago i februar.

Søket ble imidlertid tatt opp igjen da turgåere fant noen av eiendelene til Fosset i nærheten av Mammoth Lakes i California, melder BBC.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

100 verdensrekorder
Sheriff John Anderson opplyser at vraket ble observert under et søk med et fly sent onsdag kveld. Mye tyder på at Fossett styrtet inn i et fjell, opplyser sheriffen.

- Flystyrten virker så alvorlig at jeg tviler på at man kan ha kommet fra det med livet i behold, sier Anderson.

I 2002 ble Fossett verdens første til å fly alene rundt jorden i en luftballong. I tillegg har han satt rundt 100 andre verdensrekorder.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag