*Nettavisen* Nyheter.

Fant Merediths (24) blodige klær

Foto: Scanpix/AP

24-åringen har vært savnet siden tirsdag. Nå frykter politiet det verste.

06.01.08 18:12

24 år gamle Meredith Emerson kom aldri hjem fra gåturen med hunden Ella i Blood Mountain i Georgia tirsdag. Fire dager senere ble den svarte labradoren funnet alene på en parkeringsplass foran en dagligvarebutikk i den amerikanske delstaten.

Seint lørdag kom meldingen om at politiet hadde funnet Merediths blodige klær, sammen med en lommebok som inneholdt førerkortet hennes og et studentkort fra University of Georgia, ifølge CNN.

Funnet ble gjort i en søppelkasse utenfor den samme dagligvarebutikken der hunden ble funnet, omtrent 80 kilometer fra Blood Mountain der Meredith forsvant.

Politiet opplyser at det er store mengder blod på klærne, og at det også ble funnet en bit av et setebelte med blod på.

Etter å ha lett etter Meredith i nesten en uke, sier politiet nå at de ikke lenger leter etter en levende person.

- Dette er ikke lenger en redningsoperasjon, sier polititalsmann John Bankhead til CNN.

Men politiet står ikke uten spor i saken. Fredag ble 61 år gamle Gary Michael Hilton arrestert og siktet for kidnapping med hensikt å skade offeret.

Da politiet pågrep Hilton fredag, var han i ferd med å vaske minivanen sin innvendig med blekemiddel. En ransaking avslørte at setebeltet i baksetet var skåret ut. Hilton skal i tillegg ha forsøkt å bruke et av Merediths kredittkort i en bank tidligere i uka, skriver CNN.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.