RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant mystisk kjøtt i iPod

Da gutten fra Hawaii skulle åpne esken til sin nye iPod til jul, ble overraskelsen stor da det viste seg at esken skjulte et helt annet innhold.

Den nye iPod-en med videofunksjoner var en av årets store «må ha-produkter» til jul, og Rachel Cambra ønsket å gi sønnen sin en slik spiller til jul. Hun hadde spart i lang tid for å få råd til den relativt dyre spilleren, og da jula kom hadde hun endelig fått spart opp nok penger til å kjøpe en spiller, skriver ABC News.

Hun hadde gledet seg stort til å se det overraskende uttrykket på sønnen sin da pakken skulle åpnes første juledag. Det skulle vise seg at både hun og sønnen skulle bli svært overrasket.

I den forseglede esken, kjøpt på den lokale Wal-Mart-butikken, var det ingen iPod, men derimot en eller annen form for forseglet kjøtt eller fiskeprodukt.

- Han gikk fra glede, virkelig stor glede, til å bare bli sint og lei seg når han oppdaget dette, sa moren til ABC.

En talsmann for Wal-Mart sier at esken var forseglet når den ble solgt, og at de derfor har kontaktet Apple om saken. Apple har ikke vært tilgjengelig for kommentar.

Sønnen til Cambra er nå lovt en ny iPod fra Wal-Mart med en gang de får den på lager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere