RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
I bakgården til Kevin Kozak (t.v.), fant Tim Crebase (i midten) og Barry Billcliff gamle sedler verdt flere hundre tusen kroner.
I bakgården til Kevin Kozak (t.v.), fant Tim Crebase (i midten) og Barry Billcliff gamle sedler verdt flere hundre tusen kroner. (Scanpix)

Fant nedgravd skatt i hagen

Sist oppdatert:
Tim Crebase (23) trodde ikke sine egne øyne da han fant en nedgravd skatt i hagen. Seddelfunnet er verdt flere hundre tusen kroner.

23-åringen fikk hjelp av en kompis, Barry Billcliff, til å grave opp et lite tre. Gravingen foregikk i bakgården til kompisen Kevin Kozak, som bor i Mathuen, Massachusetts, USA. Noen desimeter nede i jorden støtte spaden plutselig på noe hardt. De to fortsatte og grave, og fikk plutselig opp en treeske fylt av tusenvis med sedler, skriver Expressen.

Sedlene så gamle ut, og de to skjønte at de var kommet over noe verdifullt. Treesken inneholdt 1800 sedler fra begynnelsen av 1900-tallet.

- Jeg er pessimist, jeg ventet til vi fikk en profesjonell vurdering innen jeg konkluderte. Tim derimot, danset og sang. Han hoppet rundt som en apekatt, forteller Billcliff til nyhetsbyrået AP.

Gleden var berettiget, sedlene kan være verdt nesten en halv million kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere