RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant ni nye lik i India

Sist oppdatert:
Den andre seriedrapssaken på kort tid ryster India.

Politiet har gravd fram ni døde mennesker i byen Hyderabad, som ligger sør i India, melder nyhetsbyrået Reuters.

To menn er pågrepet, mistenkt for drapene. De har fortalt til politietterforskerne at de misbrukte og voldtok 13 personer før de drepte dem, flesteparten av dem menn. To av ofrene skal være kvinner.

Dumpet i kloakken

For bare få dager siden ble levningene fra 17 mennesker, flesteparten barn, hentet ut fra avløpssystemet ved et hus i New Dehli.

Eieren av huset, Moninder Singh Pandher, og hans tjener Surender Kohli, har blitt pågrepet og tiltalt for kidnapping, voldtekt og drap på ofrene. Siden er de mistenkt for å ha dumpet de sønderlemmede likene i avløpskummene.

Den mistenkte skal ha innrømmet 15 av drapene.

Ifølge indisk politi har Kohli tilstått å ha drept ti barn og fem kvinner etter å ha blitt konfrontert med fotografier under avhøret.

- 38 har forsvunnet
Så langt har myndighetene altså funnet levningene av 17 mennesker, mens innbyggere i området sier 38 mennesker har forsvunnet i løpet av de siste par årene, melder AP.

Politisjefen i Noida, R.K.S. Rathore sier Pandher brukte prostiuerte, og at når ingen var tilgjengelige fikk han tjeneren til å lokke barn til huset med løfter om søtsaker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere