RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant skjelett i Stockholm sentrum

Sist oppdatert:
To vektere fant natt til torsdag et skjelettet av en mann i vifterommet i et bolighus i sentrum av Stockholm. Svensk politi vet foreløpig ikke hvem sine levninger som er funnet.

De to vekterne gjorde det makabre funnet under en inspeksjonsrunde i huset, skriver Aftonbladet. Bolighuset ligger i Vasastan, sentralt i den svenske hovedstaden.

- Vi vet foreløpig ikke hvem dette er. Det er bare klær og skjelett igjen, så mannen må ha ligget der i svært lang tid, sier vakthavende ved politiet i Stockholm, Kurt-Erik Hansson.

Ved siden av skjelettet fant en bylt med klær og andre eiendeler. Det lå ikke noen form for identitetsbevis blant eiendelene, men derimot et dokument med et mannsnavn.

- Vi skal sammenligne dette med listen over personer som er meldt forsvunnet, sier Hansson. Politiet tror mannen kan ha vært hjemløs.

- Det ser ut som om han har krøpet inn og lagt seg i vifterommet i gården, der det er varmt og behagelig, sier Kurt-Erik Hansson.

Mannens levninger skal nå obduseres for at dødsårsaken skal kunne fastslås. Politiet tror imidlertid ikke det ligger noe kriminelt bak dødsfallet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere