RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant to lik i bagasjerommet

Sist oppdatert:
Da bilbrannen var slukket gjorde redningstjenesten et gruvekkende funn i bilens bagasjerom.

Politiet i Halland på den svenske vestkysten har innledet drapsetterforskning etter funn av to lik i bagasjerommet på en brennende bil.

Det var da bilbrannen ble slukket at redningstjenesten gjorde den grusomme oppdagelsen: I bilens bagasjerom lå det to døde personer, skriver Kvällsposten/Expressen på nett.

Ikke identifisert
- Så langt kjenner vi ikke identiteten til de to døde. Vi vet heller ikke deres kjønn, opplyser Mats Hanson hos politiet i Halland til Nettavisen.

Politiet har innledet etterforskning og opplyser at de mistenker drap. Klokka 13 holdt politiet en kort pressekonferanse i Halmstad om saken. Her ble det opplyst at de to kroppene var svært forbrent. Personen som bilen er registrert på er hjemmehørende i Värmland. Bilens eier skal ha lånt ut bilen for to dager siden, skriver Aftonbladet.no.

Rød Volvo
Den brennende bilen - en rød Volvo s60 - sto på fylkesvei 625 på en bro over E6 mellom Halmstad og Falkenberg, like sør for Getinge i Halland.

Bilen brant kraftig og var helt overtent da politiet og redningstjenesten kom til stedet sent onsdag kveld, ifølge Kvällsposten. Politiet ble varslet like før klokka 23.

Det var i forbindelse med slukningsarbeidet at man først fant én død person. Senere oppdaget man at det lå ytterligere en død person i bagasjerommet.

Ved 02-tiden natt til torsdag ble bilen tatt med til Halmstad for nærmere undersøkelser.

Etterlyser vitner
Ingen er så langt pågrepet i forbindelse med saken.

Politiet opplyser på sine nettsider at de gjerne vil komme i kontakt med personer som kan sitte med observasjoner som er av interesse for etterforskningen. Det er kriminalpolitiet i Halland län som etterforsker saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere