*Nettavisen* Nyheter.

Fant tre barn døde i bagasjerom

Foto: (Scanpix)

Da David Agosto åpnet bagasjerommet, fant han sønnen og hans to kamerater døde.

25.06.05 16:17

Guttene fra Camden i New Jersey hadde vært savnet siden onsdag, og leteaksjonen etter de tre fikk dermed en tragisk avslutning.

I to dager hadde letemannskaper søkt høyt og lavt i nabolaget etter Daniel Agosto (6), Jesstin Pagan (5) og Anibal Cruz (11).

Fredag kveld ble guttene funnet da David Agosto åpnet bagasjerommet på en Toyota Camry som sto parkert i gresset utenfor familien Agostos hage like ved der guttene sist ble sett.

Brøt sammen
Faren knakk fullstendig sammen av det grusomme synet som møtte ham:

- Jeg så at han åpnet bagasjerommet. Han begynte å skrike og falt sammen på bakken, forteller nabo Carmen Villa til AP.

Agosto ble hentet av ambulanse og måtte bringes til sykehus på båre.

Nabo Melissa Martinez var også vitne til at gutten ble funnet:

- Det hele er en tragedie. Mens vi har stått her og spurt hverandre hvor guttene kan være har de vært like i nærheten hele tiden. Det er hjerteskjærende, sier hun.

Flere spørsmål
Politiet vet foreløpig ikke hvordan de tre guttene havnet i bagasjerommet, og likene blir undersøkt for å finne ut hvordan de døde.

- Vi har ikke avgjort om det har skjedd noe kriminelt eller om dette rett og slett dreier seg om en tragisk ulykke, sier statsadvokat Vincent Sarubbi.

Han mener det er flere spørsmål enn svar i saken:

- Vi lurer ikke bare på hvordan guttene havnet i bagasjerommet. Hvorfor letemannskaper som finkjemmet området rundt familiens hus ikke har funnet guttene før er også noe vi må finne ut av.

Sporløst forsvunnet
De tre guttene forsvant sporløst onsdag kveld mens de var ute og lekte. 150 politifolk, brannfolk og andre frivillige deltok i søket som var uten resultat helt til Daniels far gjorde det grufulle funnet.

Ifølge politiet skal bilen der guttene lå ha stått ubrukt i tre måneder. Den skal ha blitt sjekket av letemannskapene, men disse glemte å åpne bagasjerommet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag