RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Faren til drepte Shila er rystet

(Foto: Scanpix/EPA)
Sist oppdatert:
Faren til den drepte 13-åringen Shila Bigdely er fortvilet. Familien får ingen informasjon om drapsetterforskningen fra spansk politi.

Spansk politi har lagt lokk all informasjon etter drapet på den 13 år gamle norske jenta.

Jenta er nå obdusert, men resultatet vil så langt ikke bli offentliggjort. Jentas familie er rystet over at heller ikke dem får informasjon.

- Jeg har ikke fått noe informasjon, sier faren til Shila Bigdely til TV 2.

Sperringene fjernet
Han er mest opprørt fordi de ikke får vite noe om framgangen under etterforskningen, og frykter derfor at politiet ikke gjør jobben sin.

To døgn har gått siden 13 år gamle Shila ble funnet drept. Faren er særlig forundret over at sperringene rundt åstedet ble fjernet etter bare et halvt døgn. Han er opprørt over hvordan drapet behandles av spanske myndigheter.

- Jeg synes det er urettferdig. Egentlig burde de undersøke her i flere uker, sier faren fortvilet.

- Det er veldig tøft

De nærmeste forsøker nå å bearbeide sjokket. Det som skulle bli en ny framtid på den spanske østkysten, har blitt et mareritt.

Faren har likevel bestemt seg for at han skal holde motet oppe for hele familien.

- Det er veldig tøft. Men jeg har to døtre til, og jeg har ansvaret for familien. Jeg er veldig bekymret for dem. Men hva kan jeg gjøre nå? ingenting. Jeg må bare holde meg fast og prøve å passe på dem, sier faren til TV 2.

Den drepte jenta bodde sammen med to yngre søsken og sine foreldre. Faren kommer fra Iran og moren fra Malaysia. Alle jentene er født i Norge.

De flyttet til Spania for noen måneder siden - fordi barna var plaget av eksem.

Skulle på skolen
Den 13 år gamle jenta ble funnet drept fredag ettermiddag. Politiet frykter at hun er blitt drept og voldtatt, og mye tyder på at ugjerningen skjedde like etter at hun forlot hjemmet sitt ved 7-tiden om morgenen for å gå til skolebussen som gikk klokken 7.20.

Hun kom aldri til skolebussen. Ikke langt fra sitt hjem ble hun funnet fredag ettermiddag av en venn av familien. Hun var da naken nedentil.

Etterforskerne tror at flere personer står bak det grusomme drapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere