*Nettavisen* Nyheter.

Farouks far var i Bergen

Faren til ettersøkte Farouk Abdulhak var i Bergen da Martine ble drept.

22.03.08 17:55

Det sier en talsmann for Shaher Abdulhak til Nettavisen.

Trafikklister fra Bergen lufthavn Flesland bekrefter at et fly av typen Falcon Jet F2TH lettet fra Bergen klokken 14.39 fredagen etter at Martine forsvant. Dette er samme typen fly som faren til den ettersøkte Farouk Abdulhak eier.

Dette får Nettavisen bekreftet av milliardærens pressetalsmann, David Wilson.

Forretningsmøter i Bergen
- Faren var i London i forbindelse med forretninger frem til torsdag. Fra Farnborough flyplass fløy han videre til Bergen i sitt privatfly sent torsdag kveld. Han var i byen fordi han hadde noen forretningsmøter der. Han ble der fram til fredag ettermiddag, sier talsmannen.

Shaher Abdulhak skal deretter har reist videre til Kairo.

- Mr. Shaher reiste sammen med sin bror og en forretningkollega. Sønnen var definitvit ikke med, sier Wilson til Nettavisen.

David Wilson sier videre at Shaher Abdulhak fortsatt ikke har hørt noe fra sønnen.

- Han ønsker å samarbeide med politiet så mye som mulig. Gjennom media oppfordrer han sønnen sin til å melde seg til myndighetene, sier han.

Var på Flesland
Avinor på Flesland bekrefter at et privatfly av samme typen som det Shaher Abdulhak eier, var på flyplassen dagen Martine ble drept.

- Da flyet lettet fra Flesland, skulle det videre til Kairo, bekrefter Avinor på Flesland overfor Nettavisen.

To forskjellige fly
Shaher Abdulhaks fly som fredag 14. mars var på Flesland er ikke det samme som det Nettavisen onsdag fikk bekreftet at forlot Luton flyplass i London.

Begge de to flyene skal være registrert på Bahamas.

Flere kilder ved Luton flyplass i London bekreftet onsdag overfor Nettavisen at et fly tilhørende Shaher Abdulhak klargjort på flyplassen lørdag morgen, og de samme kildene bekreftet også at milliardærens sønn skulle være ombord da flyet tok av fra britisk jord.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag