RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fødte baby på 6,2 kilo

Sist oppdatert:
Den nyfødte jenta veide 6,24 kilo da hun ble født og har allerede fått kallenavnet «Big Enchilada».

Da Delaney Jessica Buzzell ble født i Milwaukee i USA 23. juni veide hun 6,24 kilo - nærmere dobbelt så mye som en vanlig nyfødt. Foreldrene kan ikke forstå hvordan de skulle få en så stor baby.

Vi har ganske normal størrelse, sier pappa Paul Buzzell (1,88 meter). Mamma Judy Nadolski (1,7 meter) er sykepleier og sier til AP at det var som å holde en fire eller fem måneder gammel baby i armene.

- Hun hadde litt av en appetitt. Hun var klar til å spise en biffstek, sier foreldrene som allerede har gitt datteren kallenavnet ”Big Enchilada” (en mexikansk rett populær som hurtigmat i USA).

Dette er ikke den første XL-babyen familien får. Da datteren Cameron ble født (5,22 kilo) for fire år siden, hengte pappa opp et dørskilt med innskriften «Hjemmet til Whopper» (en hamburger til Burger King). Da deres andre barn kom, la han til «Whopper Jr.» (en annen hamburger til Burger King) på navneskiltet. Nå har altså «Big Enchilada» ankommet.

Familien Buzzell sier nå at familien er fullkommen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere