RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fødte på fly – kastet babyen i søpla

Foto: Wikipedia Commons (Wikipedia Commons)
Sist oppdatert:
Lille Grace overlevde takket være observant vaskedame.

Vaskedamen fikk sitt livs sjokk da hun skulle rengjøre flytoalettet etter Pacific Blues flight fra Samoa til New Zealands største by Auckland. I søppelbøtta ved siden av toalettet vinket en blåaktig liten hånd.

Vaskedamen dro opp den nyfødte babyen, og sammen med flyets personale pakket hun inn den lille jenta i et teppe og fikk overlevert den til medisinsk personell.

Kort tid etter ble en 29 år gammel kvinne pågrepet på flyplassen. Hun var ikke vanskelig å plukke ut, ettersom hun gikk rundt med blodige klær og var svært blek, melder CNN.

Kvinnen er en 29 år gammel kiwiplukker fra den lille øystaten Samoa. Hun er nå tiltalt for flere forhold i forbindelse med den uvanlige fødselen.

Babyen har fått navnet Grace, og har utrolig nok ikke fått varige skader av sin dramatiske start på livet. Myndighetene i New Zealand prøver nå å finne den best mulige løsningen for lille Grace videre barndom.

Su’a William Sio, en newzealandsk parlamentariker av samoansk opphav forteller at skammen over å ha født et barn utenfor ekteskap kan ha utløst den 29-årige morens utenkelige handlinger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere