RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feiret toppkarakter da hun ble drept

Sist oppdatert:
Martine Vik Magnussen (23) feiret eksamensresultatene kvelden hun ble drept.

Dette opplyser Scotland Yard i en pressemelding som ble sendt ut fredag formiddag.

I den endelige obduksjonsrapporten konkluderes det med at Magnussen døde som en følge av skader som ble påført nakken og halsen hennes. Dermed har politiet slått fast at den norske jenta ble drept.

Feiret toppkarakter
Martine bodde i London og studerte ved den prestisjetunge skolen Regent´s Business School i London. Faren forteller at hun var ute og feiret eksamensresultatene kvelden hun ble drept.

- Martine er en intelligent jente som jobber hardt. Likevel har hun en jordnær holdning og væremåte. Kvelden hun døde, var hun ute og feiret at hun hadde fått de beste eksamensresultatene i klassen, forteller Odd Petter Magnussen i pressemeldingen.

Elsket livet
- Martine elsket livet og familien hennes, og med hennes karismatiske personlighet klarte hun å lyse opp hverdagen til veldig mange. Det er vanskelig å akseptere at hun ble røvet fra oss på denne måten, sier han.

Familien har holdt en lav medieprofil, men fredag valgte altså faren å si noen ord om sin avdøde datter.

- Jeg tror det var naturlig for ham å tilføye litt i og med at politiet skulle ut med en pressemelding, sier familiens talsmann, sjømannsprest i London Thorbjørn Holt, til Nettavisen.

Politiet har først nå konkludert med at Martine ble drept. Dette skyldes at obduksjonsrapporten ble først klar denne uken.

- Familien har jo hele tiden gått ut fra dette selv. De følger etterforskningen nøye og blir godt oppdatert av politiet, sier Holt.

På vei hjem
Martines båre er på vei til Norge og hun vil bli bisatt i Oslo onsdag ettermiddag i neste uke.

- Jeg skal ha den sammen med min kollega i Holmen menighet, sier Holt.

(Artikkelen fortsetter nedenfor).

Etterlyst
Politiet har sendt ut nok en etterlysning på Farouk Abdulhak (21) som etter all sannsynlighet skjuler seg i hjemlandet Jemen. Farouk er ikke mistenkt i saken, men har status som vitne.

Det britiske politiet har gjentatte ganger forsøkt å komme i kontakt med Farouk uten å lykkes.

Martine Vik Magnussen ble funnet drept i kjelleren i en bygård i London i midten av mars i år. Politiet har blitt kjent med at hun reiste hjem til Farouk Abdulhak samme natten hun ble drept. Farouk bodde i samme bygården hvor Martine ble funnet drept.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere