RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fengslet for å ha urinert på kvinne

Sist oppdatert:
Ekssoldat urinerte på døende kvinne mens kompisene filmet ugjerningen.

27 år gamle Anthony Anderson er dømt til fengsel i tre år i en sak som har rystet Storbritannia, ifølge BBC.

Den tidligere britiske soldaten urinerte på en kvinne som lå døende i trappeoppgangen hans i Hartlepool i Nord-England den 27. juli i år.

Den tilbakestående Christine Lakinski (50) falt om etter å ha fått et illebefinnende.

Filmet og forlatt
Anderson hadde røkt cannabis og drukket øl da han og to venner oppdaget kvinnen. 27-åringen forsøkte først og få kvinnen på beina ved å sparke henne under føttene. Deretter helte han en bøtte med vann over henne, før han urinerte på kvinnen og sprayet henne med barberskum.

En rekke mennesker samlet seg rundt og hendelsen ble filmet med et mobilkamera. På filmen høres latter og Anderson som roper: «Dette er YouTube-materiale».

Familien sjokkert
Familien til Lakinski sier i en uttalelse etter dommen at de ikke bare er sjokkert over oppførselen til 27-årige Anderson. De fordømmer også tilskuerne som applauderte mishandlingen og deretter forlot henne.

Kvinnen ble senere erklært død på stedet. Dødsårsaken var svikt i bukspyttkjertelen.

Ertet hele livet
På en minneside på internett har folk fra hele verden lagt inn hilsener til minne om den døde kvinnen. Her beskrives det hvordan hun som slet med fysisk og mentale handikapp, og ble ertet hele livet.

Imidlertid hadde hun klart å stable på bena et liv på egenhånd i nabolaget Hartlepool, for hun også hadde fått flere gode venner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere