RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk feil kone fra sykehuset

Sist oppdatert:
Den svenske mannen som ventet kona hjem fra sykehuset etter en kneoperasjon, nektet å ta imot kvinnen som kom hjem med syketransporten.

Mannen ble ifølge Aftonbladet svært overrasket da syketransporten endelig kom fram til Skinnskatteberg, 17 mil vest for den svenske hovedstaden. Inne i bilen satt nemlig ikke mannens kone, men en annen kvinne, ifølge lokalavisen Bärgslagsbladet.

Kvinnen hadde blitt operert i Stockholm, og ble deretter sendt til St. Görans sykehus for rehabilitering. Da hun skulle hjem, ringte mannen til omsorgssentralen i hjemkommunen, som ordnet syketransport fra Västerås.

Sykebilen dro til sykehuset, men fikk av en eller annen grunn med seg en annen kvinne. Hun skulle egentlig til Kungsholms strand i Stockholm, bare noen minutters kjøretur fra sykehuset, men fikk seg i stedet en flere timer lang tur til Skinnskatteberg.

- Jeg ble svært forbløffet, og takket nei til å ta imot henne. Jeg ville ha tilbake min riktige kone, og transporten måtte derfor snu, forteller ektemannen.

Bilen kom omsider tilbake med riktig kone, til glede for den lattermilde ektemannen, som er forbløffet over at slikt kan skje, men glad for å ha fått kona hjem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere