RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk fjernet feil testikkel

Benjamin Houghton kunne ikke tro det var sant da legen måtte innrømme den grusomme feilen.

(iOslo.no) - Først trodde jeg det var en spøk. Så ble jeg sjokkert. Jeg spurte dem: Hva gjør jeg nå, sier Benjamin Houghton til Los Angeles Times.

Den 47 år gamle tidligere luftforsvarsoffiseren trodde han hadde sikret seg på alle fronter da han la seg inn på West Los Angeles VA Medical Center. Han skulle bare få fjernet en testikkel som man fryktet skulle være rammet av kreft. Et helt ordinært inngrep, som skulle sikre Houghton et langt og lykkelig liv.

Derfor var overraskelsen stor da legen beskjemmet måtte innrømme at de hadde tatt feil av høyre og venstre i underlivet til 37-åringen.

Nå saksøker Houghton og kona sykehuset for 200.000 dollar. Kravet skal dekke nye kirurgiske inngrep, men de skal gjennomføres ved et annet sykehus.

Sykehuset har innrømmet å ha gjort en feil, men nøyaktig hva som har skjedd kan de ikke si noe om. Det er minst tre sikkerhetsrutiner som har vist seg å ikke fungere. Deriblant et dokument som ekteparet signerte. Hvilket utfall rettssaken får er dermed høyst usikkert.

Les flere saker på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere