*Nettavisen* Nyheter.

Fikk ikke presang - knivstakk mann

Kona ble så rasende da mannen hadde glemt å kjøpe julepresanger at hun stakk ham i magen med en kniv. Nå er hun dømt til betinget fengsel.

05.06.05 00:19

Northampton Crown Court i England dømte den 51 år gamle kvinnen til ni måneders betinget fengsel for udåden hun begikk første juledag, skriver nettstedet Kettering Today.

Mannen ble stukket en gang med kjøkkenkniven, og måtte tilbringe jula på sykehus på grunn av skadene, som heldigvis viste seg å være mindre alvorlige enn først antatt.

Aktor Pear Willis sa i retten at kvinnen sto ved kjøkkenbenken mens hun snakket med ektemannen og at knivstikkingen skjedde da mannen fortalte henne at han ikke hadde kjøpt noen julepresanger.

I retten sa ektemannen at han ikke ønsket noen straffesak mot kona siden de hadde blitt venner og vel forlikte tre dager etter episoden. Dermed slapp den 51 år gamle kvinnen unna med en tilståelsesdom og betinget fengselstraff. Dommer Richard Bray sa han la vekt på hva ektemannen hadde forklart i retten og på det faktum at kvinnen ikke tidligere var straffedømt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.