RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Filmet dødskamp på mobil

Sist oppdatert:
En britisk tenåring har blitt fengslet for to og et halvt år for å ha drept en skolekamerat som kløp kjæresten hans i rumpa.

Foreldrene til avdøde Tristan Christmas (18) måtte i retten fredag se en videofilm av gutten rett etter at han ble slått ned.

Videoen ble tatt opp på mobiltelefon av en av dem som var vitne til hendelsen. Den ble sendt rundt til på datamaskiner og mobiltelefoner ved skolen Tristan gikk på, melder Sky News.

Slått ned
Den 18 år gamle drapsmannen fra London slo Tristan så hardt at han falt og slo hodet på et betonggulv etter en fest i januar. Tristan døde av hjerneblødning en uke senere.

Tenåringen ble funnet skyldig i drap for en måned siden. Under fredagens straffeutmåling ble han dømt til 30 måneder i ungdomsfengsel.

Var venner
De to tenåringene hadde vært venner på skolen, men hadde ikke snakket sammen etter at Tristan skulle ha kløpet drapsmannens kjæreste i rumpa en natt på byen.

Moren til drapsofferet sier hun ble sjokkert da hun fant ut at en video som viser sønnen med blod boblende ut av munnen ble spredd på skolen.

Spredde filmen
- Filmen ble lastet ned på folks mobiltelefoner og datamaskiner. Jeg klarte ikke se på den mer enn et sekund. Det var bare for forferdelig, sier hun til Sky News.

- Tristan lå der med blod rennende fra munnen og øret, og han forsøkte å snakke. Det hørtes ut som om han prøvde å si ”mamma, mamma”, men ikke klarte å få ut ordene, sier hun.

- Det er hjerteskjærende og vil hjemsøke meg resten av livet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere